PREDBILJEŽI SE | Mercedes-Benz Klub

Wait

PREDBILJEŽI SE

VAŽNO: Članarine se neće uplaćivati do daljnjeg, zbog početka rada kluba, članstva će se za početak predbilježavati, te će se kroz neizvjesno vrijeme obavijestiti članove ukoliko budu željeli uplatiti članarinu i time postati ponosni član Mercedes-Benz Kluba. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Tko može postati član Mercedes-Benz Klub Hrvatska?

Svaki ljubitelj i štovatelj marke Mercedes-Benz može postati član Kluba.

NAPOMENA: Nije potrebno posjedovati vozilo marke Mercedes-Benz.

Što moram učiniti da bih postao član?

Da biste postali član Kluba, potrebno je pročitati Statut Kluba, uplatiti članarinu, te ispuniti pristupnicu koja se nalazi u nastavku.

PRISTUPNICA
(on line – automatska evidencija)

ili

PREUZMI OVDJE

Pravilno i čitko ispunjenu pristupnicu pošaljite na adresu kluba (poštom ili e-mailom), uplatnicu ne trebate slati jer se članstvo ažurira prema bankovnom izvodu.

Kada sve to uradim, kada postajem članom?

Slanjem ispunjene pristupnice te uplatom na žiro račun Kluba postajete član Alfa Kluba. Članstvo vrijedi 12 mjeseci od dana uplate članarine. Vrijeme važenja članstva istaknuto je na iskaznici.

Iskaznica Kluba biti će poslana na Vašu adresu u roku od najduže 45 dana od dana uplate članarine. Svakim produženjem članstva, izdaje se nova iskaznicama sa ažuriranim podatcima.


Prava i obveze možete pročitati ovdje: Statut Kluba

Sva pitanja u vezi članstva možete dobiti od članova predsjednišva Kluba. Adrese i telefonske brojeve članova predsjedništva pogledajte ovdje:
ČPP / FAQ

Podaci za plaćanje:

Naziv primatelja: 
Iznos: 150,00 Kuna
Broj računa primatelja:
Poziv na broj odobrenja: –
Opis plačanja: –
Ukoliko vam je za uplatu potrebno popuniti “broj modela” (neke banke traže upis broja modela za uplatu), stavite 00

Plaćanje je moguće izvršiti u banci, poštanskom uredu, poslovnicama FINA-e, putem internet bankarstva i mobilnog bankarstva. Podaci su uvijek jednaki bez obzira na način uplate.

*Adresa za slanje pristupnica: –

*Adresa za slanje pristupnica e-poštom: support@mercedesklub.hr